Thuis

Shenzhen Sunbow Insulation Materials MFG. CO., LTD

Bedrijfsprofiel

Co. van de Isolatiematerialen van Shenzhensunbow MFG., Ltd, in 2003 wordt, nam hoofdzakelijk in het onderzoek & de ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van het diverse isolatie sleeving in dienst. gevestigd die En wij hadden belangrijke R&D-ingenieurs, hadden een partij voordelige materiaal en het testen instrumenten. Nu hadden wij overmaat van 10 onafhankelijke octrooien, bereikten high-tech onderneming in Shenzhen.


Onze hoofdproducten omvatten glasvezel het sleeving, silicone rubberbuis, pvc-buis, etc. krimpt de hitte buis, PTFE/FEP-buis. Al onze glasvezel het sleeving was verkregen de certificaten van UL en CSA-in 2010 (Cert Nr: E333178--UZIQ2, VW-1 voor het vereiste van de vlamweerstand & E333177--UZFT2/8, 200C, 600V voor thermisch weerstandsvereiste); Onze hitte krimpt buis, waren de silicone rubberbuis en PTFE-de buis verkregen UL-certificaat in 2013 geweest (Cert. Nr. E360625); Pvc-buis was verkregen de UL-certificaten binnen in Apr.2014 (Cert.No.E467953); In Mei. 2012, waren onze producten met succes overgegaane CQC-test geweest (Certificaat Nr. CQC12134072554). Het verstrekt veiligheid voor de binnenlandse en buitenlandse leverancier van het huistoestel in Chinese vastelandsmarkt. Tot nu, zijn wij enige glasvezel sleeving fabrikant die de certificaten van UL, van CSA, en CQC-verkreeg. Ook zijn wij enige fabrikant die certificaten voor al kleur en maximum het groottegamma (van 0.55mm tot 25.4mm) kan verstrekken. Ook zijn al onze producten in conformiteit met de Europese die RoHS-vereisten, verder, op Europese nieuwe vereisten worden gebaseerd, re-toegepast en de verkregen wij Duitse certificaten van PFOA en PFOS-en Europees Bereikrapport.

 

Onze producten worden wijd gebruikt in H&N-Motor, huistoestel, elektrisch het verwarmen materiaal, Verlichting, elektronische instrumenten, bedradingsuitrusting, transformator, machtsadapter, communicatieapparatuur, hoogte - de distributie volledig materiaal van de laag voltagemacht, de petrochemische industrie, kolenmijnindustrie, elektrisch systeem en ruimtevlucht en luchtvaartruimte enz.


wegens bedrijfsuitbreiding, bewoog onze fabriek zich aan Gongming-straat, het Nieuwe District van Guangming in Shenzhen. Het bezet bijna 10.000 vierkante meters. Wij gingen met succes ISO9001 over: ook duwt het internationale de kwaliteitsbewakingssysteem van 2008 en van TS16949, nu ISO14001-systeem.

 

In de loop van de jaren, hebben wij van goede reputatie in onze industrie door de bedrijfs Praktisch, en Ontvankelijke filosofie van „Geloof aan te hangen genoten.“ Wij worden ook steunen en vertrouwen van vele internationale bekende ondernemingen. Dank voor zo velen helpt onrechtstreeks en samenwerking van ons vennootschap, zoals Philips, Draaikolk, Conair, Emerson, GE, Black & Decker, SEB, ABB, Schneider, Siemens, Electrolux, Toshiba, Panasonic, Hitachi, Mitsubishi, Samsung, Huawei van China, Haier, zeer CRRC, en het vertrouwen van veel andere beroemde ondernemingen direct en; Voorts als tweede niveauleverancier voor automobielsysteem, Sunbow-zijn de producten geïndexeerd in IMDS. Wij zijn ook met succes etc. de gekwalificeerde leverancier voor Volvo, Landrover, GM, Honda, Suzuki, Nissan, Hyundai geworden.


Wij weten dat onze taak op lange termijn en lastig is, maar de kansen zijn opzij met uitdagingen. Wij zullen de mensen van „Sunbow“ gerenoveerd en het werk moeilijk overnemen om onze klanten te verstrekken de beste kwaliteitsproducten, de eersteklas dienst, de concurrerendste prijs en de betrouwbaarste technische ondersteuningen. Terugkeer naar onze klanten, terugkeer op de gemeenschap.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

1). Gevestigd in Okt. 2003, is Sunbow hoofdzakelijk bezig geweest met onderzoek & ontwikkeling,

 vervaardiging en verkoop 

van diverse soorten isolatie het sleeving. Zoals glasvezel het sleeving, PTFE-buis, 

silicone rubberbuis, PE 

de hitte krimpt buis en pvc-buis enz.

 

2). wegens uitbreiding in zaken, Sunbow-fabriek bewoog zich aan Sunbow-Industrieterrein, 

2de Industriezone, 

Xiacungemeenschap, Gongming, het Nieuwe District van Guangming, Shenzhen 

 

3). In Okt. 2008, Sunbow bereikt succes van algemene belastingbetalerkwalificatie (namelijk

 Sunbow kan openen 

17% de BTW rekeningen door ons.)

 

4). In Okt. 2009, Sunbow bereikt succes in ISO-9001:2008kwaliteitsbewaking 

systeemcertificatie.

 

5). In Februari 2010, met succes verkregen UZIQ2 van Sunbow: E333178 veiligheidscertificaat 

door UL laboratorium voor glasvezel 

sleeving met een laag bedekte siliconehars.

 

6). Voor Juni, 2010, plaatste Sunbow een nieuw filiaal in Hongkong. Het noemde HONG  

KONG SUNBOW 

BEPERKT DE INDUSTRIEËNco.

 

7). Op Augustus 2010, Sunbow voor de invoer en de uitvoer wordt toegepast, heeft Sunbow onafhankelijke die 

rechten voor de invoer 

en de uitvoer.

 

8). In Nov. 2010, het gedeponeerde handelsmerk van de Isolatiematerialen van Shenzhen Sunbow 

MFG. CO., LTD WAS 

goedgekeurde ingang aan kracht.

 

9). Op Februari 2011, Sunbow verkregen Amerikaanse UZFT2: E333177 certificaat en 

Canadese CSA 

UZFT8: certificaat 333177 voor glasvezel die met een laag bedekte siliconehars sleeving.

 

10). Op Januari 2013, met succes verkregen YDPU2 van Sunbow: E360625 veiligheidscertificaat 

door UL laboratorium voor PE 

inkrimpbaar buizenstelsel, PTFE-buizenstelsel en silicone rubberbuizenstelsel.

 

11). Op April 2014, met succes verkregen YDQS2 van Sunbow: E467953 veiligheidscertificaat langs

 UL alb voor pvc 

buizenstelsel;

 

12). In Mei, 2015, bereikte Sunbow TS16949-met succes certificaat voor auto-industrie.

Shenzhen Sunbow Insulation Materials MFG. CO., LTD Shenzhen Sunbow Insulation Materials MFG. CO., LTD Shenzhen Sunbow Insulation Materials MFG. CO., LTD Shenzhen Sunbow Insulation Materials MFG. CO., LTD Shenzhen Sunbow Insulation Materials MFG. CO., LTD
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : SUNBOW

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 5,000,000-8,000,000

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Het acrylglasvezel sleeving voor verkoop Van goede kwaliteit Het acrylglasvezel sleeving voor verkoop Van goede kwaliteit Het acrylglasvezel sleeving voor verkoop Van goede kwaliteit Het acrylglasvezel sleeving voor verkoop